- ارسال شده در ۱۳۹۷ آذر ۱۷ ساعت ۱۱:۴۱
- توسط علی واعظ بزرگی
- ۰ نظر
- در مطالب عمومی » مطالب آموزشی
تصورات نادرست پیرامون سیستم گرمایش از کف – بخش دوم
نحوه انتقال حرارت در سیستم گرمایش از کف چگونه است؟
.
.
سیستم گرمایش از کف با گرم نمودن سطح، از طریق روش تشعشعی، محیط را با دمای عادی بدن انسان هم دما می کند؛ به طوری که بدن انسان با تماس مستقیم با کف، احساس سرما و یا گرما نکند. این نکته به این معنی است که سیستم گرمایش از کف نیازی به جریان هوای داخل اتاق ندارد و روش انتقال حرارت در این سیستم گرمایشی همرفت نیست. این نکته مهم ترین نکته در ارتباط با سیستم گرمایش از کف بوده و توجه و دقت به همین نکتۀ ساده می تواند پاسخگوی تمامی سوالات و اتهامات بعضاً بی اساسی باشد که به این سیستم گرمایش وارد می شود.
.
.
در توضیح تفاوت سیستم انتقال حرارت تشعشعی و همرفت لازم است بیان گردد که در سیستم همرفت (سیستمی که رادیاتور های شوفاژ از آن بهره می برند) همانطور که در بخش اول (مطالعۀ بخش اول از اینجــــــا) عنوان گردید؛ هوای داخل اتاق با عبور از میان پره ها یا کانوکتور گرم شده و بدن انسان بواسطۀ قرار گرفتن در اتاقی با هوای گرم، احساس گرما می کند. در سیستم تشعشعی اجسام موجود در سطوح کم کم شروع به گرم شدن کرده و بدن انسان به واسطۀ لمس اجسام موجود در اتاق (مانند راه رفتن روی سطح) احساس گرما می کند و هوای اتاق دمای به مراتب پایین تری نسبت به سیستم همرفت دارد.
.
.
جهت روشن شدن بحث تفاوت این دو سیستم انتقال حرارت لازم است بدانید که همواره استشمام هوای خنک با اکسیژن بالا برای انسان بسیار لذت بخش و مطبوع تر است. قطعاً مصرف کنندگان سیستم های رادیاتوری تجربۀ لذت بخشِ قدم زدن و نشستن بر روی مسیر لوله های آب گرم شوفاژ که عموماً به دلیل اجرای صحیح و با سلیقۀ برخی مجریان از وسط اتاق عبور داده شده است؛ را داشته اند. در کنار آن حتی می توان به لذت بخش بود تکیه دادن به رادیاتور ها نیز اشاره کرد. حال تصور نمائید که تمامی سطوح اتاق ها بدین شکل لوله کشی شده و هوای سنگین و گرم اتاق در سیستم گرمایشی رادیاتوری به هوای سبک، تازه و خنک تبدیل شود.
.
.
از طرفی باید در نظر داشت که هوای گرم از هوای سرد سبک تر بوده و همواره هوای گرم به سمت بالا در حرکت است و همانطور که قبلاً اشاره شد؛ همواره دمای نزدیک ترین نقطه به سقف بسیار گرم تر از سطوح است. در سیستم گرمایش از کف به دلیل آنکه انتقال حرارت به صورت تشعشعی است دیگر هوای اتاق به میزان روش همرفتی گرم نمی شود و قطعاً حرکت هوای گرم به سمت سقف بسیار کمتر از رخ می دهد.
.
.
با استفاده از توضیحات بالا به تصورات غلطی که موجب گردیده است سیستم گرمایش از کف کمتر مورد توجه قرار گیرد پاسخ می دهیم. اصلی ترین مواردی که در ارتباط با گرمایش از کف عنوان می گردد به شرح زیر است:
.
در سیستم گرمایش از کف، دمای اتاق بسیار بالا رفته و امکان کاهش دما در مدت زمان کوتاه وجود ندارد.
امکان کنترل دما در سیستم گرمایش از کف وجود ندارد و دما در این سیستم بالاست.
گرمایش از کف باعث بیماری آسم می گردد.
اجرای سیستم گرمایش از کف بسیار گران قیمت و هزینه بر است.
.
جهت جلوگیری از طولانی شدن این بحث، پاسخ به سوالات فوق را در مطلب بعدی ارائه خواهیم کرد.
مطالب مرتبط:
- تصورات نادرست در ارتباط با سیستم گرمایش از کف – بخش اول
- تصورات نادرست در ارتباط با سیستم گرمایش از کف – بخش سوم
برچسب ها: کالانیز ، گرمایش از کف ، معایب سیستم گرمایش از کف ، چه نکاتی در گرمایش از کف مهم هستند؟ ، طراحی گرمایش از کف ، اجرای گرمایش از کف ، گرمایش از کف دستی ، گرمایش از کف اتوماتیک ، calaniz ، معایب گرمایش از کف ، سیستم گرمایش از کف ، مقایسه گرمایش از کف با ، چرا گرمایش از کف خوب است ، نحوه طراحی سیستم گرمایش از کف ، محاسبات سیستم گرمایش از کف ، تجهیزات گرمایش از کف ، آموزش گرمایش از کف ، floor hrating ، floor heating ، floorheating
ارسال پاسخ
مطالب جدید
دفتر فنی مهندسی کالانیز با مدیریت مجرب و کادر متخصص، در زمینه مشاوره و فروش تجهیزات سیستم های تاسیسات ساختمان و سیستم های گرمایشی و سرمایشی با هدف همکاری و مشارکت با پروژه های ساختمانی و فروشندگان این محصولات، در حال فعالیت میباشد. این مجموعه در تلاش است با فروش محصولات با کیفیت و مطابق با تکنولوژی روز دنیا، ارائه خدمات، آموزش و مشاوره های لازم، گامی در جهت ارتقا صنعت ساختمان سازی کشور بردارد. کالانیز می کوشد تا سبد کامل و متنوعی را از محصولات استاندارد و با کیفیت بالا را به بهترین شکل ممکن و با دقت و سرعت مناسب به نقاط مختلف کشور ارسال نماید. خدمات مشاوره و آموزشی نیز از خدمات اصلی این مجموعه می باشد زیرا که کالانیز بر اهمیت آگاهی سازی مشتریان خود مبنی بر نحوه انتخاب، استفاده و نگهداری از تجهیزات تاسیساتی تاکید ویژه ای دارد.